Laserbehandelingen Utrecht

Waarom is Skinceuticals zo populair?

Iedereen gebruikt wel een cremetje of zalfje voor de huid en dankzij de commercie en cosmetische markt ben je dank ook bekend met grote merken zoals L’Oréal, Garnier, et cetera. Maar waarom is Skinceuticals dan zo populair?

Het is niet de eerste de beste merk die je tegenkomt. Ook al is Skinceuticals onderdeel van L’Oréal, toch is dit het enige merk aan cosmetische verzorging dat de behandelwijze baseert op medische en plastisch chirurgische wetenschap. Wat maakt het dan zo anders?

Medische wetenschap

Waar veel cosmetische huidproducten alleen maar een oppervlakkig resultaat geven of zelfs alleen maar een maskerend resultaat geeft in plaats van een daadwerkelijk resultaat, gaat Skinceuticals verder.

De wetenschappelijke achtergrond waarop Skinceuticals is gebaseerd heeft jarenlang een ontwikkeling doorgemaakt waarbij verschillende medische disciplines aan de basis hebben gestaan van de ontwikkeling van de producten van Skinceuticals. De basis is dan echt wetenschappelijk en gaat daarmee veel dieper in op de huidbehandeling dan de alle andere cosmetische huidproducten.

Skinceuticals is gebaseerd op 3 fasen van behandeling en verzorging:

Preventieve verzorging

Invloeden van buitenaf stellen de huid dag en nacht bloot aan stoffen, milieuomstandigheden en weersomstandigheden die de huid beïnvloeden. Het voorkomen van deze invloeden gebeurt door het verbeteren van de huidweerstand tegen deze invloeden.

Skinceuticals helpt tegen

 • vroegtijdige huidveroudering
 • huid oxidatie
 • vervuiling van de huid

Skinceuticals geeft de huid

 • bescherming tegen huidschade
 • verbetering van het zelf herstellend vermogen van de huid
 • vermindering van zichtbare huidveroudering

Beschermende verzorging

Niet alleen zijn omstandigheden van buitenaf op de lange duur schadelijk voor de huid, soms zijn ze ook direct schadelijk en dat maakt dat er verzorging van de huid nodig is op beschermende basis. Deze directe vorm van huidbehandeling met Skinceuticals helpt de huid direct bescherming te geven bij:

 • UVA en UV-straling op de huid
 • gevoeligheid voor huidkanker bij verouderde huid

Corrigerende verzorging

Voor huid dat al is beïnvloed door bovenstaande oorzaken en omstandigheden geeft Skinceuticals ook een behandeling in corrigerende verzorging. Hiermee wordt de huid weer opnieuw leven ingeblazen met een verzorging dat de volgende huidproblemen aanpakt

 • verouderde huid
 • verslapte of verdunde huid
 • verminderde huidelasticiteit
 • kleine littekens en fijne lijntje in de huid
 • afgenomen collageenproductie in de huid
 • ontstane vlekken en schimmels op de huid

Daarna is het zaak om de huid te blijven beschermen en preventief te behandelen zodat de klachten niet meer terugkomen en de correctie behandeling van de huid haar resultaat blijft houden.

Wanneer je Skinceuticals gaat kopen let dan op deze 3 stappen van huidbehandeling. Een specialistische huidkliniek kan adviseren welk type behandeling geschikt is voor jou als consument gebaseerd op de huidige staat van jouw huid en de aanbevolen huidbehandeling die Skinceuticals kan bieden.

Posted in Gezondheid | Reacties uitgeschakeld voor Laserbehandelingen Utrecht

Hoe vind ik kantoorruimte in Utrecht?

Kantoorruimte in Utrecht is een voor de hand liggende keuze wanneer u als ondernemer gebaat bent bij een centrale ligging. Utrecht trekt vele ondernemers aan vanwege het uitstekende ondernemingsklimaat. Wat u ook zoekt, u zult het bijna zeker vinden in deze prachtige stad.

Kantoorruimte in Utrecht komt in vele soorten. Gaat de voorkeur uit naar een in het centrum gelegen locatie, dan zult u in Utrecht zeker slagen. Maar als u de voorkeur heeft voor een kantoorruimte op een bedrijventerrein, ook dan is het aanbod bijzonder gevarieerd.

Wanneer u kantoor houdt in Utrecht kunt u gebruik maken van vele bijkomende voordelen. De perfecte infrastructuur bijvoorbeeld, zullen uw bezoekers zeker op prijs stellen. In Utrecht lijkt alles binnen handbereik te zijn. Omdat deze stad vele ondernemers aantrekt, zult u hier heel eenvoudig waardevolle zakelijke contacten leggen.

Bedrijfsverzamelgebouw als kantoorruimte in Utrecht

Wilt u een alles in één oplossing voor uw kantoorruimte in Utrecht denk dan eens aan het huren van een gedeelte van een bedrijfsverzamelgebouw of business center. Niet alleen kunt u hierbij de omvang van uw kantoorruimte grotendeels zelf bepalen, ook kunt u gebruik maken van gedeelde faciliteiten. Een efficiënte oplossing als u de kosten van uw kantoorruimte in de hand wilt houden.

U merkt al dat er ongelooflijk veel mogelijkheden zijn wat betreft kantoorruimte in Utrecht. U hoeft echter niet zelf op jacht te gaan. Wellicht is het handiger gebruik te maken van een goed bemiddelingsbureau dat vraag en aanbod bij elkaar brengt. Voor u als ondernemer is dit gratis en vrijblijvend. Bovendien neemt het u ontzettend veel werk uit handen en is het een mooie manier om inzicht te krijgen in de kantoormarkt in Utrecht.

De juiste plek voor de juiste prijs

Voor ondernemers is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de keuze van een kantoorruimte in Utrecht. Afhankelijk van de locatie en de faciliteiten lopen de prijzen namelijk nogal uiteen. Daarom is het van belang dat u in een keer de spijker op zijn kop slaat.

Want hoewel het huren van een kantoorruimte in Utrecht het gemakkelijk maakt om te verkassen naar een andere plek, maakt u met het oog op uw klandizie toch liever niet gebruik van deze mogelijkheid.

Laat u dus goed voorlichten voordat u deze ultieme beslissing neemt. Er zijn verschillende websites waar u zich gratis kunt verdiepen in het aanbod zonder veel geld te betalen aan een makelaar. Even zoeken op internet moet u een eind op weg brengen.

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Hoe vind ik kantoorruimte in Utrecht?

Schoonmaakbedrijf Utrecht

‘Schoonmaken, dat kan toch iedereen?’ Zo dacht men jarenlang over schoonmaakbedrijven. En misschien nog steeds wel. Mensen schakelen daarom vaak de meest goedkope schoonmaakbedrijven in. Zonde, want zo komen ze vaak later tot de ontdekken dat er een dikke laag stof ligt achter de verwarming. Zo snel en goedkoop mogelijk betekent vaak niet zo optimaal mogelijk. Neem daarom het schoonmaakbedrijf Tiger Team uit Utrecht aan. Zij maken je huis of kantoor écht brandschoon en laten het er fris ruiken. En dat tegen scherpe prijzen.

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Tiger Team, een schoonmaakbedrijf uit Utrecht. Dat we uit Utrecht komen betekent niet dat we alleen werkzaam zijn in die regio. Ook als u in Amsterdam, Haarlem of Rotterdam uw huis of kantoor heeft kunt u ons inschakelen. Wij zijn namelijk erg flexibel. Daarnaar gebruiken we uitsluitend fijne producten om uw vloer, meubilair, keuken of toilet schoon te maken. En er is meer…

De voordelen van het schoonmaakbedrijf

Als klant van ons schoonmaakbedrijf uit Utrecht kunt u ons elk moment van de dag bereiken. Wij hebben namelijk een 24/7 uur service. Dit komt omdat wij communicatie, duidelijke afspraken en persoonlijke service erg belangrijk vinden. Daarom kunt u bij ons dag en nacht terecht.

Ons team bestaat uit gemotiveerde en vriendelijke schoonmakers. Is de schoonmaker die vandaag bij u zou komen schoonmaken ziek? Wij hebben altijd een ingewerkte back-up klaar staan!

Om de zoveel tijd voeren wij controles uit. Zo heeft u gegarandeerd een hygiënisch, schoon en fris huis of kantoor!

In contact komen met Tiger Team?

Bent u benieuwd naar al onze diensten die wij bieden? Bekijk dan eens onze website: http://www.tiger-team.nl/ of stuur uw vragen naar het e-mailadres: info@tiger-team.nl. Voor een gratis offerte kunt ook online bij ons terecht. Op de website vult u eenvoudig het formulier in. Wilt u liever persoonlijk contact? Ook dat is geen probleem! U kunt ons altijd bereiken op het telefoonnummer: 030-298 05 41.

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Schoonmaakbedrijf Utrecht

Biologische schoolmelk

Naast de reguliere schoolmelk die al vanaf jaar en dag op scholen te verkrijgen is, wordt momenteel op de eerste basisscholen biologische schoolmelk geïntroduceerd. Het initiatief hiervoor ligt bij enkele organisaties uit de Provincie Utrecht. Deze partijen  zijn van mening dat naast de supermarkt en natuurvoedingswinkels, biologische zuivel ook op basisscholen verkrijgbaar moet zijn. Zij hebben daarom de handen ineen geslagen om basisscholen uit de Provincie Utrecht te benaderen voor interesse in deelname aan de introductie van biologische schoolmelk. In het voorjaar 2004 heeft basisschool de Loysderhoek uit Leusden de eerste bekertjes biologische schoolmelk in ontvangst genomen. Sinds die tijd volgden er meer scholen in de Provincie Utrecht en zijn ook in enkele andere provincies trajecten in gang gezet op biologische melk op scholen te introduceren.

Verschillen biologische en niet-biologische melk

Uit onderzoek is gebleken dat er in biologische melk wat meer vet, calcium, natrium en vitamine B zit.

Een voorbeeld: in biologische melk zitten meer omega-3 vetzuren. Deze vetzuren heeft de mens nodig, maar we kunnen ze zelf niet maken. We moeten ze binnenkrijgen via onze voeding. Deze vetzuren verkleinen de kans dat mensen last krijgen van hart- en vaatziekten of gewrichtspijn (reuma).

Een ander belangrijk verschil is dat er in biologische melk meer kappa-caseïne zit. Kappa-caseïne is een eiwit dat bepaalt hoeveel kaas je kan maken.

Verder is het belangrijk om te weten dat biologische melk niet gehomogeniseerd wordt. Hierdoor blijven de vetbolletjes in de melk heel, waardoor biologische melk een romigere smaak heeft dan gewone melk. Als je biologische melkt koopt, zie je vaak dat bovenin het pak of fles een laagje room zit. Dit zijn de vetbolletjes die zich daar ophopen.

Dat er verschil is tussen biologische melk en niet-biologische melk komt door het verschil in voer tussen biologische koeien en niet-biologische koeien. Zo bestaat het dieet van een biologische koe voor het grootste deel uit ruwvoer (mais, hooi, , etc.) en mag maar een dan krachtvoer. En in het weiland van de biologische boer groeit gras vermengd met gezonde klavers.

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Biologische schoolmelk